U bent hier: Home

Nieuws van het OCMW

Mozaïek als ode aan inzet,  beproevingen en solidariteit

Mozaïek als ode aan inzet, beproevingen en solidariteit

Op 15 november werd een wandmozaïek geïnstalleerd op de gelijkvloerse verdieping van VIVA Residantie. Het werk symbo­liseert de vele handen die nodig zijn om zorg te dragen voor me­kaar.

Mozaïek als ode aan inzet, beproevingen en solidariteit - Lees verder...

Mobitwin zoekt vrijwilligers

Mobitwin zoekt vrijwilligers

Het is niet voor iedereen even evident om zich makkelijk te ver­plaatsen. Sommige mensen kunnen niet zomaar een bezoekje brengen aan familie of vrienden, boodschappen doen, deelnemen aan activiteiten of gewoon bij hun dokter langsgaan. Mobitwin haalt deze mensen uit hun isolement.

Mobitwin zoekt vrijwilligers - Lees verder...

Inhuldiging residentie VIVA

Inhuldiging residentie VIVA

Het OCMW-rusthuis werd volledig gerenoveerd en kreeg ook een nieuwe naam: Residentie VIVA. Het rusthuis onderging een ware metamorfose, ten bate van haar bewoners. De officiële inhuldiging vond plaats op vrijdag 1 oktober.

Inhuldiging residentie VIVA - Lees verder...

Opgelet! Vals bericht

Opgelet! Vals bericht

Opgelet! Een vals bericht doet momenteel de ronde op de sociale media. Dit bericht vermeldt dat het OCMW voedselcheques van een waarde van 50 € zou verdelen onder de hele bevolking. Dit bericht is VALS. Het OCMW verdeelt dergelijke cheques niet.

Opgelet! Vals bericht - Lees verder...

De Kinderboerderij, een boerderij voor iedereen

De Kinderboerderij, een boerderij voor iedereen

De Jetse Kinderboerderij ging van start tijdens de jaren '80, maar evolueert constant. Nadat ze jarenlang voornamelijk op kinderen gericht was, gooit de Kinderboerderij haar deuren open voor iedereen.

De Kinderboerderij, een boerderij voor iedereen - Lees verder...

Strijd tegen Ouderenmis(be)handeling. Laat u horen!

Strijd tegen Ouderenmis(be)handeling. Laat u horen!

15 juni is de Internationale Dag tegen Ouderenmis(be)handeling. Bijna 1 op 6 ouderen is het slachtoffer van één of andere vorm van geweld. Hoge cijfers, die aantonen dat het thema de nodige aandacht verdient.

Strijd tegen Ouderenmis(be)handeling. Laat u horen! - Lees verder...

Document acties