U bent hier: Home / Maatschappelijk welzijn / Huisvesting

Huisvesting

Voor steeds meer bewoners is het moeilijk om een betaalbare en degelijke woning te vinden. Het OCMW van Jette heeft geen eigen woningen, noch mirakeloplossingen. We kunnen mensen begeleiden in hun zoektocht en soms betoelagingen geven. De Jetse Haard en het Jetse Sociaal Woningbureau verhuurt woningen aan aan een verlaagde prijs. Weet echter dat de wachtlijsten hiervoor erg lang zijn.

Huisvestingshulp

Het OCMW kan helpen bij de zoektocht naar huisvesting, maar daarnaast kan het centrum, in welbepaalde gevallen, een financiële steun geven om een woning te bekomen.

Huisvestingshulp - Lees verder...

De Jetse Haard

De Huisvestingsmaatschappij, de Jetse Haard, tracht een antwoord te geven op de stijgende vraag naar huisvesting. Ze beschikken over enkele honderden woningen op het grondgebeid van Jette. Door dit uitgebreid aanbod is de Jetse Haard een zeer belangrijke huisvestingspartner in Jette.

De Jetse Haard - Lees verder...

Sociaal Verhuurkantoor van Jette

Het Sociaal Verhuurkantoor (SVK), opgericht door het gemeentebestuur, het OCMW-bestuur en de Jetse Haard is een van de mogelijkheden om een betaalbare en degelijke woning te kunnen betrekken in Jette.

Sociaal Verhuurkantoor van Jette - Lees verder...